Doneren

Word donateur

Wat fijn dat u de Dusty Foundation wilt steunen! Ieder bedrag, groot of klein, is welkom. Met uw gift kunnen wij slachtoffers van anti LHBTI+ geweld blijven ondersteunen met onder meer juridische hulp.

U kunt ons structureel steunen met een maandelijkse donatie. Het door u gekozen bedrag wordt dan maandelijks van uw rekening afgeschreven. Deze gift is maandelijks opzegbaar via het contactformulier op de website.

Word donateur

Steunt u ons liever eenmalig? Dit kan via de knop op deze pagina, het bedrag zal eenmalig van uw rekening worden afgeschreven.

Maakt u liever zelf een donatie over? Dat kan ook, via rekeningnummer NL27 RABO 03366 94814, t.n.v. Dusty Foundation te Haarlem.

Vrijwilligers

Naast donateurs zijn wij ook altijd op zoek naar vrijwilligers die de Dusty Foundation kunnen ondersteunen in haar werkzaamheden. Stuur voor meer informatie een bericht via het contactformulier of mail naar info@dustyfoundation.nl

Alle donaties en verkregen gelden komen ten goede van de stichting Dusty Foundation. De bestuurs- en raadsleden van de stichting krijgen geen salaris, hooguit een onkostenvergoeding voor gemaakte kosten.

Doneren

Naam

E-mailadres

Bericht

Bedrag €*